Jak zjistit, že už je čas odvézt kvas do pálenice
16.03.2021

Před odvozem kvasu do pálenice zjistěte pomocí refraktometru, zda proces kvašení proběhl korektně...
16.03.2021
Možná jste někdy v poslední době zaznamenali zajímavé zařízení, které se připne na prst a lékaři...
16.03.2021
Před odvozem kvasu do pálenice zjistěte pomocí refraktometru, zda proces kvašení proběhl korektně...
16.03.2021
Množství čisté sacharózy v kvasu je důležitým indikátorem připravenosti kvasu na vypálení. Zjistěte,...
16.03.2021
Med je už celá tisíciletí vyhledávanou složkou potravy člověka, přírodním léčivem, kosmetickým...
16.03.2021
Kvalitní přírodní neupravený med obsahuje určité množství vody, které závisí hlavně na tom, z...
16.03.2021
Většině smrtelníků slova v nadpise tohoto článku nic neříkají. Ze středoškolské fyziky a chemie si tedy...