S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » KUCH. SPOTŘEBIČE » Zpracování potravin » Příslušenství » Ritter 518.143 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem hladký


        

Ritter 518.143 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem hladký

skladem

 

Hlídací pes

Dlouhodobě výhodná cena

Skladem: 1 ks
Dostupnost: Skladem - odeslání do 24 hod v prac. dny (Doba dodání níže je nejpravděpodobnější, ne garantovaná)
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 22.05.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 20.05.2024 10:00
Číslo produktu: vpr518.143
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Fakturace bez DPH: platí jen pro české plátce DPH
EAN kód: 4004822460628
Naše cena vč.RP bez DPH : 1 364 Kč
Naše cena vč.RP s DPH (21 %):
1 650 Kč

do košíku:
  ks  

Popis produktu:

Nůž s elektrolyticky leštěným povrchem hladký pro kráječe Ritter sinus1, fino1, orbis5, orbis1, sono1, compact1, nova1, markant05, markant01, sigma1. 

Tento nůž je vhodný zejména pro měkké potraviny, jako je šunka, klobásy a sýr. Tento nůž vyrobený z nerezavějící oceli byl elektrolyticky leštěn speciálním postupem, výsledkem čehož je extrémně hladký povrch a rovnoměrné krájení. Nůž lze snáze vyčistit a navíc získává elegantní vzhled vysokého lesku. 

Při objednávce prosím dbejte na tvar nože a barvu ozubeného kolečka, jelikož na kráječe se vejdou jen ty správné nože. Tvar původního nože a barva původního hnacího kolečka musí odpovídat tvaru a barvě nově objednaného.

Výrobce: Ritter
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Model nebo MPN: 518.143
Hmotnost / váha (brutto): 0,350 kg

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

MzY0MGJkM
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: