S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.


Slovenský zákazník?

Cena prepravy Vám bude manuálne upravená / doložená do vašej objednávky pri našom potvrdení. Cenník a možnosti prepravy nájdete tu.

Pre zjednodušenie a lepší prehľad Vám však odporúčame zrealizovať objednávku cez https://www.kupteraz.sk/

 

Jak zjistit, že už je čas odvézt kvas do pálenice

16.03.2022

Před odvozem kvasu do pálenice zjistěte pomocí refraktometru, zda proces kvašení proběhl korektně...

Měření cukernatosti kvasu refraktometrem se stupnicí °Bx

16.03.2022

Množství čisté sacharózy v kvasu je důležitým indikátorem připravenosti kvasu na vypálení. Zjistěte,...

Pulzní oxymetr se uplatní nejen v boji proti koronaviru

16.03.2021

Možná jste někdy v poslední době zaznamenali zajímavé zařízení, které se připne na prst a lékaři...

10 jednoduchých triků, jak otestovat kvalitu medu

16.03.2021

Med je už celá tisíciletí vyhledávanou složkou potravy člověka, přírodním léčivem, kosmetickým...

ZjUzOWQ