S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » KUCH. SPOTŘEBIČE » Zpracování potravin » Příslušenství » Ritter 556.120 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný


        

Ritter 556.120 nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný

skladem

 

Hlídací pes

Dlouhodobě výhodná cena

Skladem: 1 ks
Dostupnost: Skladem - odeslání do 24 hod v prac. dny (Doba dodání níže je nejpravděpodobnější, ne garantovaná)
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 13.05.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 10:00
Číslo produktu: vpr556.120
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Fakturace bez DPH: platí jen pro české plátce DPH
EAN kód: 4004822460673
Naše cena vč.RP bez DPH : 1 302 Kč
Naše cena vč.RP s DPH (21 %):
1 575 Kč

do košíku:
  ks  

Popis produktu:

Nůž s elektrolyticky leštěným povrchem zoubkovaný pro kráječe Ritter amido3, sinus5, inteso4, contura3, sono5, solida4. 

Tento nůž se doporučuje k použití jakéhokoli druhu. Zoubkovaným nožem lze krájet tvrdá i měkká jídla na chutné plátky. Tento nůž vyrobený z nerezavějící oceli byl elektrolyticky leštěn speciálním postupem, výsledkem čehož je extrémně hladký povrch a rovnoměrné krájení. Nůž lze snáze vyčistit a navíc získává elegantní vzhled vysokého lesku. 

Při objednávce prosím dbejte na tvar nože a barvu ozubeného kolečka, jelikož na kráječe se vejdou jen ty správné nože. Tvar původního nože a barva původního hnacího kolečka musí odpovídat tvaru a barvě nově objednaného.

Výrobce: Ritter
Záruka (i pro IČO): 24 měsíců
Model nebo MPN: 556.120
Hmotnost / váha (netto): 0,350 kg

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

NjVhODJi
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: